Op visite bij Op visite

Op zondag 27 augustus 2017 ben ik om 16:00 uur op visite in het radioprogramma Op visite van Radio Lelystad. We praten o.a. over mijn stadsdichterschap en luisteren naar muziek uit de sixties en seventies. Natuurlijk maak ik van de gelegenheid gebruik een aantal pareltjes uit mijn (stads)dichtersoeuvre voor te dragen. Dat belooft een zeer onderhoudende zondagmiddag te worden, dus mis het niet!

Thomas Gerla

Thomas Gerla

Mijn naam is Thomas Gerla en ik ben wat je noemt een rasechte Lelystedeling. Geboren en getogen in Lelystad en daar nog steeds met veel plezier woonachtig. Op 23 juni 2017 ben ik op festival Sunsation officieel tot stadsdichter van Lelystad beëdigd, het jaar waarin Lelystad haar vijftigjarig bestaan viert.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *