Nationale Stadsdichtersdag 2017

Zaterdag 2 september is het weer Nationale Stadsdichtersdag. Stadsdichters uit Nederland en Vlaanderen reizen af naar Lelystad om daar hun stadspoëzie te presenteren. Uiteraard ben ik als stadsdichter van Lelystad ook van de partij. ’s Avonds zullen de dichters vanaf 20:00 uur in het Agoratheater hun stadsgedichten voordragen en wordt de uitslag van de Stadsgedichtenwedstrijd 2017 bekend gemaakt. Ik zal als stadsdichter van Lelystad de avond openen. Een uniek evenement dat de poëzieminnende mens niet missen mag. Komt dat zien!

Thomas Gerla

Thomas Gerla

Mijn naam is Thomas Gerla, van 2017 tot 2019 was ik stadsdichter van Lelystad. Mijn grote liefdes zijn muziek en literatuur, met name poëzie. Met mijn band Lakmoes combineer ik die twee liefdes. Daarnaast ben ik actief als toetsenist in countryband The Wild Hunt. Wil je een optreden boeken, mijn bundel bestellen of heb je ergens een gedicht voor nodig? Schroom niet en neem contact met mij op.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *