Rondleiding Ölandhorst

Op woensdag 9 en 16 augustus 2017 neem ik als stadsdichter deel aan de rondleiding over begraafplaats Ölandhorst langs graven van mensen die veel voor Lelystad betekend hebben. Deze rondleiding is een initiatief van Lelystedeling Ger Koreman die op zoek is gegaan naar de nabestaanden van overledenen van wie het graf zijn interesse wekte. De meesten reageerden enthousiast en vertellen graag het verhaal van hun dierbaren tijdens de rondleiding. Ook ik ben als stadsdichter aanwezig en zal de rondleiding van poëzie voorzien. De rondleiding begint om 18:00 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar koreman48@xs4all.nl. Een inspirerend en stemmig evenement dat zeker de moeite waard is te bezoeken.

Thomas Gerla

Thomas Gerla

Mijn naam is Thomas Gerla en ik ben wat je noemt een rasechte Lelystedeling. Geboren en getogen in Lelystad en daar nog steeds met veel plezier woonachtig. Op 23 juni 2017 ben ik op festival Sunsation officieel tot stadsdichter van Lelystad beëdigd, het jaar waarin Lelystad haar vijftigjarig bestaan viert.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *