Te gast bij Maandagavond live

Elke eerste maandag van de maand ben ik rond de klok van 20:00 uur te gast in het radioprogramma Maandagavond live op Radio Lelystad om gedichten voor te dragen en over de actualiteit te praten. Op 12 juni 2017 was ik daar voor het eerst te gast. Naar aanleiding van dat radio-optreden schreef ik het gedicht Maandagavond live. Onder andere dat gedicht heb ik tijdens de uitzending voorgedragen. Het werd zo’n gezellige boel dat we besloten dat mijn bezoek voor herhaling vatbaar was. Nu ben ik elke eerste maandag van de maand te gast bij Maandagavond live. Mijn radio-optreden voor juli 2017 is een weekje verplaatst naar maandag 10 juli 2017.

Thomas Gerla

Mijn naam is Thomas Gerla, stadsdichter van Lelystad. Mijn grote liefdes zijn muziek en literatuur, met name poëzie. Met mijn band Lakmoes combineer ik die twee liefdes. Daarnaast ben ik actief als toetsenist in countryband The Wild Hunt. Wil je een optreden boeken, mijn bundel bestellen of heb je ergens een gedicht voor nodig? Neem gerust contact met mij op.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *