Op visite bij Op visite

Op zondag 27 augustus 2017 ben ik om 16:00 uur op visite in het radioprogramma Op visite van Radio Lelystad. We praten o.a. over mijn stadsdichterschap en luisteren naar muziek uit de sixties en seventies. Natuurlijk maak ik van de gelegenheid gebruik een aantal pareltjes uit mijn (stads)dichtersoeuvre voor te dragen. Dat belooft een zeer onderhoudende zondagmiddag te worden, dus mis het niet!

Thomas Gerla

Mijn naam is Thomas Gerla, stadsdichter van Lelystad. Mijn grote liefdes zijn muziek en literatuur, met name poëzie. Met mijn band Lakmoes combineer ik die twee liefdes. Daarnaast ben ik actief als toetsenist in countryband The Wild Hunt. Wil je een optreden boeken, mijn bundel bestellen of heb je ergens een gedicht voor nodig? Neem gerust contact met mij op.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *