Reünie Lelystadse pioniers

Donderdag 21 september 2017 vindt een reünie voor de eerste bewoners van Lelystad plaats naar aanleiding van het vijftigjarig bestaan van Lelystad. Ik ben als stadsdichter aanwezig om mijn gedicht over het prille begin van Lelystad voor te dragen. De reünie is georganiseerd voor Lelystadse pioniers: zij die uiterlijk in 1967 of 1968 in Lelystad kwamen wonen of zijn geboren, of daarvóór al op het werkeiland woonden. Initiator van deze reünie is Dam Backer, zelf pionier en eerste tandarts in Lelystad. Het belooft een gezellige boel te worden: een feest van herkenning en het ophalen van oude herinneringen.

Thomas Gerla

Mijn naam is Thomas Gerla, stadsdichter van Lelystad. Mijn grote liefdes zijn muziek en literatuur, met name poëzie. Met mijn band Lakmoes combineer ik die twee liefdes. Daarnaast ben ik actief als toetsenist in countryband The Wild Hunt. Wil je een optreden boeken, mijn bundel bestellen of heb je ergens een gedicht voor nodig? Neem gerust contact met mij op.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *