Rondleiding Ölandhorst

Op woensdag 9 en 16 augustus 2017 neem ik als stadsdichter deel aan de rondleiding over begraafplaats Ölandhorst langs graven van mensen die veel voor Lelystad betekend hebben. Deze rondleiding is een initiatief van Lelystedeling Ger Koreman die op zoek is gegaan naar de nabestaanden van overledenen van wie het graf zijn interesse wekte. De meesten reageerden enthousiast en vertellen graag het verhaal van hun dierbaren tijdens de rondleiding. Ook ik ben als stadsdichter aanwezig en zal de rondleiding van poëzie voorzien. De rondleiding begint om 18:00 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren. Na afloop is er gelegenheid voor een drankje. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar koreman48@xs4all.nl. Een inspirerend en stemmig evenement dat zeker de moeite waard is te bezoeken.

Thomas Gerla

Mijn naam is Thomas Gerla, stadsdichter van Lelystad. Mijn grote liefdes zijn muziek en literatuur, met name poëzie. Met mijn band Lakmoes combineer ik die twee liefdes. Daarnaast ben ik actief als toetsenist in countryband The Wild Hunt. Wil je een optreden boeken, mijn bundel bestellen of heb je ergens een gedicht voor nodig? Neem gerust contact met mij op.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *